foto

Miloš Horák

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Past (TV film)
1998 Právo na smrt (TV film)
1997 Vánoční svátky (TV film)
Širák (TV film)
1993 In flagranti (TV film)
Navštívení (TV film)
1991 Proč pláčeš, břízo bílá (TV film)
Třesk (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
Útěk do vězení (TV film)
1986 Případ z kavárny Sport (TV film)
Území strachu (TV film)
1985 Robotóza (TV film)

TV seriály

1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)

TV pořady

1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Premiéra (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace