foto

Alejandro de la Madrid

  • nar. 23.3.1977 (42 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cuatro lunas
¿Qué le dijiste a Dios?
2012 Espíritu de triunfo
2009 Cartel, El
2003 Láska a jiné pohlavní orgány

TV seriály

2019 Preso No. 1 (TV seriál)
2017 Guerra de Idolos (TV seriál)
2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
2004 Luna, la heredera (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Locura de amor (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky