foto

Gal Soler

  • nar. 1943
    Sant Celoni, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rastres de sàndal
2009 Stigmata
2006 Salvador (Puig Antich)
2001 Quia (TV film)
1993 Rhésus Roméo (TV film)
1988 Garum (fantástica contradicción)
1984 Cop de vent (TV film)
1983 Victoria! 2: El frenesí del 17
1981 Dos pillos y pico
1980 Viaje al más allá
1978 Jugando a papás
1976 La ciutat cremada

TV seriály

2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de esclavos (S03E06)
2012 Isabel (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
Trpké víno (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
Porca misèria (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky