foto

Julia Trujillo

  • nar. 1932
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 27.8.2013
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Palace
1977 Más fina que las gallinas
Nunca es tarde
1975 Velký dům
1974 Televisor, El (TV film)
1966 Las viudas

TV seriály

2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Pasado es mañana, El (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Pasen y vean (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1982 Diálogos de un matrimonio (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1974 Suspiros de España (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 Al filo de lo imposible (TV seriál)
Teatro de misterio (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
Tú tranquilo (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace