foto

Giulia Lazzarini

  • nar. 24.3.1934 (83 let)
    Milán, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Místo splněných přání
2015 Mia madre
2012 Román o jednom masakru
2008 Capitan Basilico
2007 Maria Montessoriová (TV film)
2001 Vzkříšení (TV film)
1998 Díky za všechno
1980 Udělal jsem žbluňk
1978 Il giardino dei ciliegi (TV film)
1963 Mulino del Po, Il (TV film)
1958 Capitan Fracassa (TV film)
1952 Non ho paura di vivere

TV seriály

2004 Amanti e segreti (TV seriál)
1976 Figlio di due madri, Il (TV seriál)
1972 Donna di picche, La (TV seriál)
1967 I promessi sposi (TV seriál)
1964 Miserabili, I (TV seriál)

Dokumentární

2009 Il piccolo

TV pořady

1960 Gente che va, gente che viene (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace