foto

Elisabet Gelabert

  • nar. 10.9.1972 (48 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bajo la Rosa
Demonios tus ojos
2016 La mano invisible
Las furias
2014 Hlupáci a pitomci
Magická dívka
2013 Gente en sitios
2012 Don Pepe Popi
2005 Bratrova noc
2003 Její oči
1995 Maika

TV seriály

2020 Madres. Amor y vida (TV seriál)
Elita (TV seriál)
Polo (S03E08)
Nadia a Omar (S03E07)
Rebeca (S03E06)
další epizody (8)
2019 Molo (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Elita (TV seriál)
Doba pohřešování: 66 hodin (S02E06)
Doba pohřešování: 63 hodin (S02E05)
Doba pohřešování: 59 hodin (S02E04)
další epizody (5)
Gigantes (TV seriál)
Akelarre (S02E06)
Mar eterno (S02E05)
Paula (S02E04)
další epizody (6)
2018 Elita (TV seriál)
Asilah (S01E08)
Hromadný výbuch (S01E07)
Všechno bude v pořádku (S01E06)
další epizody (6)
Gigantes (TV seriál)
Paraíso (S01E06)
Pérdida (S01E05)
Cicatrices (S01E04)
další epizody (5)
2017 La casa de papel (Antena 3 version) (TV seriál)
El que la sigue la consigue (S01E09)
Refrigerada inestabilidad (S01E07)
2012 Isabel (TV seriál)
2010 La pecera de Eva (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El último deseo (S07E08)
El asesino de Carolina (S07E07)
Los tres pétalos (S07E06)
další epizody (6)
2009 Acusados (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)

Dokumentární

2000 Amores que matan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky