foto

Ajuko Cukahara

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kóhí ga samenai uči ni

TV seriály

2019 Good Wife (TV seriál)
Michelin Three Stars (TV seriál)
2018 Unnatural (TV seriál)
Čúgakusei nikki (TV seriál)
2017 Reverse (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
Suna no tó: Širi Sugita rindžin (TV seriál)
2015 Kekkonshiki no zenjitsu ni (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
Sekando Rabu (TV seriál)
2014 Arisu no Toge (TV seriál)
Konya wa Kokoro Dake Daite (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
2013 Namonaki Doku (TV seriál)
Rimitto (TV seriál)
Yako Kanransha (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
2009 Futatsu no Spica (TV seriál)
2008 Daisuki!! (TV seriál)
2007 Sunadokei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky