foto

Carlos Manuel Díaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 17 hodin
Hombre de las mariposas, El
Němý hlas
2009 Luna caliente
2007 Lola, la película
Los veraneantes
Soutěžící
2006 GAL
Trastorno
2005 Otra vida
2004 Plauto, recuerdo distorsionado de un tonto eventual
Principio de Arquímedes, El
Yakar (Esperanza)
2003 Vida aquí, La (TV film)
¡Buen viaje, excelencia!
2002 Nijaký život
Reflejos
2001 Luna hraje o život
2000 Prožij to naplno!
Viaje de Arián, El
1998 La hora de los valientes
1996 Libertarias
Pintadas
1986 Romanza final (Gayarre)

TV seriály

2014 Ciega a citas (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2009 Ira, La (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
Dos lunas (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
Pantano, El (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 20tantos (TV seriál)
Padre coraje (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Calle nueva (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Los mundos de Yupi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace