foto

José Luis Torrijo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La mano invisible
2013 Rozkoš v oblacích
2011 Mejor de Eva, Lo
2010 Orden de las cosas, El
Valdemarův odkaz
Valdemarův odkaz - Přízrak z minulosti
2008 Los años desnudos
Rivales
2007 Andělé s.r.o.
Miguel a William
Samota
Uno de los dos no puede estar equivocado
2006 Faunův labyrint
2005 Hiyab
Otra vida
2004 Řekni, že ano!
2003 Noviembre
2002 Caballero Don Quijote, El
2001 Devil
Espalda de Dios, La
1999 Vše o mé matce
1998 Atilano, presidente
Atómica
Nespavost
1997 Airbag
1996 Matías, juez de línea

TV seriály

2014 Hermanos (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
Don de Alba, El (TV seriál)
2011 Asesinato de Carrero Blanco, El (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
Pacto, El (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
MIR (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Mujeres (TV seriál)
2005 Lobos (TV seriál)
2004 Los 80 (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Géminis, venganza de amor (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace