foto

Charo Zapardiel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Casi inocentes
2011 Němý hlas
2010 Let 8714 (TV film)
2007 Soutěžící
2005 Otra vida
2002 X
2001 Pasos perdidos, Los
Sex a Lucía
1999 Mezi nohama
1998 La hora de los valientes
1981 Maravillas
1978 Hombre que supo amar, El
1977 Más fina que las gallinas

TV seriály

2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
De repente, los Gómez (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Dos de mayo - La libertad de una nación (TV seriál)
Fuera de lugar (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál) - herec, a.z.
2003 Pantano, El (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky