foto

Elena Cucci

  • nar. 26.5.1983 (36 let)
    Tregnago, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A casa tutti bene
Se son rose
2017 Mister Felicità
2014 Per amore del mio popolo (TV film)
2013 Closer
2012 Viva l'Italia
2009 Já, Don Giovanni
2008 Marcello Marcello
Noi due (TV film)

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky