foto

Cristóbal Garrido

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Lo dejo cuando quiera
2016 Cuerpo de Élite
2014 El club de los incomprendidos
2012 Maturita duchů
2005 Somne
2003 Más de mil cámaras velan por tu seguridad

TV seriály

2018 Fariña (TV seriál)
2015 Velvet (TV seriál)
Día y noche (S03E08)
La espera (S03E07)
Hagan juego (S03E05)
další epizody (11)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
The Refugees (TV seriál)
Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (13)
2013 Gran Reserva. El origen (TV seriál)
2011 Grand Hotel (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2008 Generación DF (TV seriál)
1990 Marco (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Crimen ferpecto
2003 Más de mil cámaras velan por tu seguridad

TV seriály

2012 Chessboxing (TV seriál)

Dokumentární

2013 Writing Heads: Hablan los guionistas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky