foto

David Itó

  • nar. 12.8.1966 (54 let)
    Iruma, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 稲垣家の喪主 (TV film)
2016 Montaju Sanoku en Jiken Kitan (TV film)
2014 Marching: Ashita e
2013 Naru Youni Narusa
2012 Rindžó gekidžóban
2011 Bokura hoshikuzu no dansu (TV film)
2010 Shukumei no Jiodo
2009 Tenpyo wo Kakenuketa Otoko to Onna-tachi (TV film)
2008 Hana jori dango: Fainaru
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Tokumei kakaričó Tadano Hitoši: Saigo no gekidžóban
2007 Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
2005 Bashment
Kiss me or kill me: Todokanakutemo aishiteru
2000 Keizoku/eiga
1999 Meitantei Akeči Kogoró 4: Kjúkecuki (TV film)
1993 Akuyaku papa
1992 Mirai no omoide: Last Christmas

TV seriály

2020 Alibi kuzuši uketamawarimasu (TV seriál)
Sansó no alibi (E04)
2019 Edo mae no šun (TV seriál)
Suši taikecu! Kojótai to bora (S02E06)
2018 Fuhacudan (TV seriál)
Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2015 Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Dr. DMAT (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
2012 Boys on the Run (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
2011 Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2010 Jamato Nadešiko šiči henge (TV seriál)
2009 Mr. Brain (TV seriál)
Ohitori sama (TV seriál)
Sagishi Ririko (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Around 40 (TV seriál)
Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Hachi wan daibâ (TV seriál)
Kansa hôjin (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Rjúsei no kizuna (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Hana jori dango 2 (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
Jotei (TV seriál)
Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
Teppan shôjo akane!! (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Asutoro kjúdan (TV seriál)
Doragon-zakura (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)
Mei-bugyo! Ooka Echizen (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
Dollhouse (TV seriál)
Joi - Yu (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
Šinsengumi! (TV seriál)
2003 Trick 3 (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky