foto

David Jean Thomas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 I'm in Love with a Church Girl
2012 Easy Rider: The Ride Back
2010 Infection: The Invasion Begins
Land of the Astronauts, The
Odnikud někam
2009 G. I. Joe
Gurdian
Sólista
V úzkých
2008 Ball Don't Lie
God´s Ears
Montana
Vraždící loutka
2007 Frankie D
Killa Zombies
Minis, The
Plot 7
Sister's Keeper
Supreme Courtships (TV film)
2006 Satanův měsíc (TV film)
2005 Killing Cupid
Nowhere Man, The
2004 Ledová planeta
Night in Compton, A
Nora's Hair Salon
Temptation
The Drone Virus
Wager, The
Y.M.I.
2003 Exorcism
Mummy's Kiss, The
Od srdce k srdci (TV film)
Satan
Zázrak v San Ramos (TV film)
Zúčtování
2002 Blesková šance
Chaempieon
Demon Under Glass
2001 Echos of Enlightenment
Firestorm Rising
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Future Murder
Good Housekeeping
Tha Eastsidaz
The Privateers (TV film)
Vrána 3: Návrat
1999 Bad City Blues
Dark Nova
Forbidden Sins
Klub rváčů
Sammyville
1998 Aurora
Kolonie (TV film)
Normal Joe
Polda
Right Way, The
Správná dvojka II
The Taste of Pomegranate
Těžké časy (TV film)
1997 Noci s ďáblem (TV film)
Zabijáci
Černá kavalérie (TV film)
1996 Every Minute Is Goodbye
Lethal Orbit (TV film)
My Son Is Innocent (TV film)
Terminal (TV film)
Witchcraft 8: Salem's Ghost
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Gao nu yi zu
Joe's Rotten World
Osudová posedlost (TV film)
The Other Woman (TV film)
Wish Me Luck
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
Zásah tornáda
Špinavé prachy
1994 Apex
Deadly Diversions
Minotaur
Turn of the Blade
Válka v L.A.
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Divorce Law
Rule No. 3
Witchcraft V: Dance with the Devil
1992 Double Cross
Opening Night
1991 Cause of Death (TV film)

TV seriály

2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Psychologie odchodu (S02E03)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Swimming with Boyd (E08)
Alias (TV seriál)
Prorok Pět (S05E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Greenlit (S02E05)
Vzkvétající město (TV seriál)
The Hole-in-the-Wall Gang (S02E05)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
On Common Ground (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Je to zázrak! (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
In Arcadia Ego (S02E18)
1997 Conan (TV seriál)
Komando (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Sparks (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Hard Copy (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2006 Přežití hurikánu Katrina (TV film)
2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace