foto

Deanna Dunagan

  • nar. 25.5.1940 (78 let)
    Monahans, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 An Acceptable Loss
2015 The Visit
2013 Cherokee Word for Water, The
2012 Just Like a Woman
Mariachi Gringo
2011 Have a Little Faith (TV film)
2002 Janey Van Winkle
1995 Ztracený Izaiáš
1994 Spravedlnost pro nevinné (TV film)
1990 Chlapi neutíkají
1986 Charley Hannah (TV film)
Se strachem v zádech
1985 Two Fathers' Justice (TV film)
1984 Hard Knox (TV film)
Obnažená tvář
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)

TV seriály

2019 Proven Innocent (TV seriál)
Shaken (E11)
Chicago Med (TV seriál)
We Hold These Truths (S04E15)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08)
Kapitola sedmá: Otec lží (S01E07)
Kapitola čtvrtá: Pohyblivý svátek (S01E04)
Agresivní virus (TV seriál)
Prvorozený (S03E03)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 18 (S02E05)
2012 Private Practice (TV seriál)
Apron Strings (S06E06)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
Road Block (S01E07)
Friended (S01E06)
další epizody (5)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Beaten/Cover Letter (E14)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Vlkodlak (S04E08)
Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
English, Fitz nebo Percy (S01E05)
Rozkošný jed (S01E04)
2000 What About Joan (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Amerika (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace