foto

Dirk Schoedon

  • nar. 20.6.1964 (53 let)
    Finsterwalde, Brandenburg, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Cindy liebt mich nicht
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2005 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Kommissar (TV film)
2004 Bournův mýtus
Tatort - Mörderspiele (TV film)
Zkušební táta (TV film)
2002 Souboj o vše (TV film)
2001 Berlin Is In Germany
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1991 Rest, der bleibt, Der (TV film)
1990 Umím chodit i pozpátku
1988 Princ a Železný Jan
Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace