foto

Elizabeth Healey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Across the River
Maminčin seznam
2015 For My Next Trick
Silent Hours
2014 Emulsion
2013 Popelka v pasti
2012 Booked Out
Candle to Water
2008 Pomsta mravenců (TV film)
2007 Krokodýl zabiják (TV film)
2005 Mrazivá tma
2004 Gory Greek Gods (TV film)
Streets

TV seriály

2016 One of Us (TV seriál)
Beneath the Surface (E02)
The Storm (E01)
2005 The Fugitives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2001 Volcano That Blew a World Away, The (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Angel of Hull

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Angel of Hull

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace