foto

Anna König

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Daleko od domova
Ein Ferienhaus auf Teneriffa (TV film)
Katie Fforde: Das Kind der Anderen (TV film)
Polizeiruf 110 - Heimatliebe (TV film)
2018 Chaos-Queens - Lügen, die von Herzen kommen (TV film)
2017 Es war einmal in Deutschland...
Maybe, Baby!
Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
2016 5 Frauen
Die Hannas
2015 Prám
2013 Vlhká místa
2012 Lösegeld (TV film)
2010 Cindy liebt mich nicht
2009 Freunde von früher
Sterne über dem Eis (TV film)
2006 Aufrecht stehen (studentský film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schöne Aussichten (S22E39)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Mann im Mars (S10E12)
Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
další epizody (10)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mister Green (S14E05)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Mann aus Calais (S06E20)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Železný věk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky