foto

Christoph Gawenda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bez varování
2013 Meeres Stille
Stalingrad
2009 Freunde von früher
Parkour
2005 Blind Sushi
2004 Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)

TV seriály

2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Silicon Sally (S06E13)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Thomas Ostermeier inszeniert "Richard III." - Festival d’Avignon 2015 (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky