foto

Les Baxter

  • nar. 14.3.1922
    Mexia, Texas, USA
  • zem. 15.1.1996 (73 let)
    Newport Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1993 Bouře v lahvi
1989 Reflection of Evil
1982 V dosahu bestie
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)
1978 Born Again
1975 Jezebels, The
1974 Divoké sestry
1973 I Escaped from Devil's Island
The Devil and Leroy Bassett
1972 Blood Sabbath
One Minute Before Death
The Oval Portrait
Žáby
1971 Dagmar's Hot Pants, Inc.
Ogro, El
Trampa para una niña
1970 An Evening of Edgar Allan Poe
Horor v Dunwichi
Volání smrti
1969 All the Loving Couples
Flareup
Hell's Belles
Target: Harry
1968 Annabelle Lee
Bora Bora
Gang v mini
Terror in the Jungle
Wild in the Streets
Young Animals, The
1966 Fireball 500
The Ghost in the Invisible Bikini
1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Eye Creatures, The (TV film)
Jak vycpat divoké bikini
Seržant Deadhead
Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
Komedie plná hrůz
Mighty Jungle, The
Pajama Party
Plážová párty 2
1963 Havran
Muž s röntgenovýma očima
Operation Bikini
Plážová párty
Young Racers, The
1962 Daughter of the Sun God
Historky hrůzy
Panic in Year Zero!
1961 Fall Girl
Jáma a kyvadlo
Lost Battalion
Pán světa
1960 Saijúki
Zánik domu Usherů
1959 Ciudad sagrada, La
1958 Escape From Red Rock
Fort Bowie
Macabre
The Bride and the Beast
The Fiend who Walked the West
The Lone Ranger and the Lost City of Gold
1957 Bop Girl Goes Calypso
Hell Bound
Jungle Heat
Outlaw's Son
Pharaoh's Curse
The Dalton Girls
The Girl in Black Stockings
The Invisible Boy
The Storm Rider
Tomahawk Trail
Untamed Youth
Voodoo Island
Válečné bubny
Věznice ve Fort Laramie
1956 Hot Blood
Hot Cars
Quincannon, stopař z pohraničí
Rebel in Town
The Black Sleep
Wetbacks
Woman's Devotion, A
1954 A Life at Stake
Yellow Tomahawk, The
1953 Tanga-Tika

TV seriály

1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Curse of Dracula, The (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1964 The Tycoon (TV seriál)
1960 The Best of the Post (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

1991 Yma Sumac - Hollywoods Inkaprinzessin
1967 Sadismo

Herecká filmografie

Filmy

1957 Untamed Youth
1956 Hot Blood
1951 Královská svatba
1945 I'll Remember April

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace