foto

Lee Montague

  • nar. 16.10.1927 (91 let)
    Bow, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Enigma
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1988 Madame Sousatzká
1986 Lady Jane
1984 Kim (TV film)
Mnoho povyku pro nic (TV film)
Pope John Paul II (TV film)
Sakharov (TV film)
1983 Red Monarch (TV film)
1981 If You Go Down in the Woods Today
1980 Silver Dream Racer
1979 Operace Omega
1978 Brass Target
Dědictví
Thank You Comrades (TV film)
1977 Eleanor Marx: Eleanor (TV film)
Eleanor Marx: Tussy (TV film)
Ježíš Nazaretský (TV film)
1974 Mahler
1972 Best Pair of Legs in the Business, The
Bratr Slunce, sestra Luna
1971 Orel v kleci
1969 Spy Killer, The (TV film)
1968 Nobody Runs Forever
1967 Jak jsem vyhrál válku
Něžné pohlaví
1965 You Must Be Joking!
1964 The Secret of Blood Island
1963 Five to One
1962 Billy Budd
Operation Snatch
1961 Man at the Carlton Tower, The
Rashomon (TV film)
The Secret Partner
The Singer Not the Song
1960 Foxhole in Cairo
The Savage Innocents
1959 Schůzka naslepo
1958 Heart of a Child
The Camp on Blood Island
The Castiglioni Brothers (TV film)
The Silent Enemy
1957 The Secret Place
1954 Another Sky
1952 Moulin Rouge

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Dravci (TV seriál)
One by One (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
1977 Supernatural (TV seriál)
Target (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Dorzak (S02E21)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 No Exit (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Joe (TV seriál) - vyp.
Seven Deadly Sins (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace