foto

Vitalij Pičik

  • nar. 22.12.1969 (49 let)
    Gomel, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Romka-97 (studentský film)
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2000 Kapitánská dcerka

TV seriály

2018 Tajny goroda En (TV seriál)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
Isčeznuvšij (S03E22)
Šef (TV seriál)
Razborka (S03E10)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bog (S01E04)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Čas Volkova (TV seriál)
Prizrak (S05E15)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ogoň (S01E08)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Saločki (S02E26)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Striptiz po-tajski (S04E24)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky