foto

Sergej Šnyrjov

  • nar. 26.7.1971 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ispaněc
2010 O čjom govorjat mužčiny
Zemlja ljuděj
2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
2008 Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
Nikto, krome nas…
1997 Volšebnyj portret
1996 Agape
1995 Lato miłości
1994 Piste du télégraphe, La
1993 Lichaja paročka
1992 Muškeťory dvadcať let spusťa

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Provokator (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
Angel ili demon (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2011 Ja doždus (TV seriál)
2009 Advokat (TV seriál)
Něotpuščennyj grech (S06E13)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zaveršenije děla (S01E04)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Revnosť (S01E24)
Syščiki (TV seriál)
Dětěktor lži (S02E01)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)

Dokumentární

2012 Karibská krize: Neznámá fakta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky