foto

Aljosha Horvat

  • nar. 23.5.1991 (28 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wisdom Tooth
2014 Ich will dich (TV film)
2010 Bella Block - Das schwarze Zimmer (TV film)
2009 Ein Dorf schweigt (TV film)
Still
2008 Mit sechzehn bin ich weg
2007 Beautiful Bitch

TV seriály

2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Swinging Leipzig (S10E19)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Žít a nechat žít (S12E10)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky