foto

Yann Le Nivet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 La clinique du docteur H (TV film)
2014 Deux petites filles en bleu (TV film)
2009 Entre deux eaux (TV film)
2005 Jedna krev

TV seriály

2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Confusions (S01E05)
Des soucis et des hommes (TV seriál)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Qui a envie d'être aimé (S04E05)
2010 Nováčci (TV seriál)
24 heures presque chrono (S05E07)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
Policajti (TV seriál)
2006 Homicides (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Tajemství Sopky (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Cadences infernales (S05E03)
Lycée en crise (S05E02)
1998 Crimes en série (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Arrêt d'urgence (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky