foto

Frédéric Quiring

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Idée en l'air, Une
2013 Coup de Grace
2011 L'Infiltré (TV film)
Poupoupidou
2009 Láska se zpáteční letenkou (TV film)
2008 Désobéir (Aristides de Sousa Mendes) (TV film)
Paní z Monsoreau (TV film)
2007 Coupable (TV film)
H.B. Human Bomb (TV film)
2006 Avril
Monsieur Molina (TV film)
2005 Další, prosím!
2004 Faites le 15 (TV film)
2003 Pays des ours, Le
2002 Ostrov, kde se zastavil čas (TV film)
2000 Merci pour le geste
Místa zločinu
1999 Merci mon chien
Nebojím se života
1998 Petits désordres amoureux
1997 Autre chose à foutre qu'aimer
1996 Coup de vice
Vent de l'oubli, Le (TV film)
1995 Nezapomeň, že zemřeš
Plus bel âge..., Le
1994 Personne ne m'aime
1993 Dočasná rodina (TV film)
1992 Oliviére, Oliviére
1991 Pour Sacha

TV seriály

2013 Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (12)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
Mauvaise foi (S08E10)
další epizody (5)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Larmes de Pasquin (S01E01)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Coeur de pierre (S05E11)
2007 Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 La Justice de Marion (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Juste, Le (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cavalière, La (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ma Reum
2017 Sales gosses

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ma Reum
2017 Sales gosses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace