foto

Valerija Fedorovič

  • nar. 12.8.1992 (26 let)
    Kstovo, Nižněnovgorodská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lovi moment
2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
2016 Poslednij moskvič
2013 Záhada Hory mrtvých

TV seriály

2017 Bumerang (TV seriál)
Komanda B (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Na dalněj zastave (TV seriál)
Epizod 1.20 (E20)
Epizod 1.19 (E19)
Epizod 1.18 (E18)
další epizody (20)
2014 Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Avanpost

TV seriály

2018 Mjortvoje ozero (TV seriál)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace