foto

Peter Seum

  • nar. 2.1.1949
    Berlin, Berlin, Německo
  • zem. 24.12.1998 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
Mich will ja keiner (TV film)
1988 A.D.A.M.
Ein Kuckuck im Nest (TV film)
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Einmal Ku'damm und zurück
1984 Was soll bloß aus dir werden (TV film)
1983 Kinder unseres Volkes (TV film)
1981 Vor den Vätern sterben die Söhne (TV film)
1980 Berlin Mitte (TV film)
1979 Liebe, Tod und Heringshäppchen (TV film)
Trennung - Die Geschichte der Anna Wildermuth (TV film)
1978 Großstadt-Minaturen: Geschichten zwischen Kiez und Ku'damm (TV film)
Straße, Die (TV film)
1977 Der Weilburger Kadettenmord (TV film)
Kante (TV film)

TV seriály

1994 Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace