foto

Thomas Naumann

  • nar. 16.1.1951 (68 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kommissar Klefisch - Ein Fall für Onkel (TV film)
1988 Sommer in Lesmona (TV film)
1977 Vorstadtkrokodile, Die (TV film)

TV seriály

2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Im letzten Moment (S02E18)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Der Nelkenkönig (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
Jupiter Moon (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Familienleben (S03E03)
Wie du mir, so ich dir (S03E02)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Spaß am Montag (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky