foto

Wilhelm Meyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
1978 Gesche Gottfried (TV film)
1973 Marie (TV film)
Wenn ihr wollt, ist es kein Märchen (TV film)
1971 Birdie
1970 Fall Lena Christ, Der (TV film)
1968 Mit Eichenlaub und Feigenblatt
1966 Die Gefangenen von Murano (TV film)
1965 Dr. med. Hiob Prätorius

TV seriály

1989 Löwengrube (TV seriál)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky