foto

Aiko Sató

  • nar. 26.9.1977 (43 let)
    Kawasaki, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Egao no mukó ni
Pokémon: Mewtwo vrací úder – Vývoj
Shell and Joint
2014 Mičinoku menku kiša Mijazawa Ken'ičiró 3 (TV film)
2011 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 56 (TV film)
2009 Ningen dôbutsuen (TV film)
2008 Namida tsubo
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
Za masukudo gâru: Joshi kôsei wa kaizô ningen
2007 Nagai nagai satsujin
2006 Haru no ibašo
Taijó no kizu
1998 Pikachu no nacujasumi

TV seriály

2015 Bar remon háto (TV seriál)
Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2013 Itazura na Kiss: Love in Tokyo (TV seriál)
2012 Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
2011 Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
2007 Churasan 4 (TV seriál)
2004 Churasan 3 (TV seriál)
Motto koi seyo otome (TV seriál)
Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2003 Churasan 2 (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
2002 Bara no jujika (TV seriál)
Koi Seyo Otome (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
Čurasan (TV seriál)
2000 Brand (TV seriál)
1999 ナオミ (TV seriál)
1998 Love and Peace (TV seriál)
1997 Kenshui Nanako (TV seriál)
1996 Itazura na Kiss (TV seriál)
Mahiru no cuki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky