foto

Kirill Grebenščikov

  • nar. 22.6.1972 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krasnaja lenta (TV film)
2017 Anna Kareninová. Příběh Vronského
Portret vtoroj ženy (TV film)
2014 Děňgi
1998 Lazebník sibiřský
1993 Ruský román

TV seriály

2020 Zakrytyj sezon (TV seriál)
2019 Babočki i pticy (TV seriál)
Zastupniki (TV seriál)
2018 Psichologija ljubvi (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
Učilka (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Isčeznuvšaja (TV seriál)
Kak izvesti ljubovnicu za 7 dněj (TV seriál)
Sezon ljubvi (TV seriál)
Zerkala ljubvi (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Graždanka Katěrina (TV seriál)
Posledňaja žertva Anny (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Slabaja ženščina (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
2011 Golubka (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Zavisimosť (S05E05)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Smerť artista (S03E13)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky