foto

Marina Djačenko

  • nar. 1968
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Legenda o drakovi - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Podkidyš
2015 Legenda o drakovi
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Tajemný ostrov

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2017 Pereputannyje (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace