foto

Wolf Richards

  • nar. 29.5.1930
    Berlin, Německá říše
  • zem. 2008
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Gambit (TV film)
1976 Vier gegen die Bank (TV film)
1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
Knast (TV film)
1967 Bäume sterben aufrecht (TV film)
Der Tod eines Mitbürgers (TV film)
Wo liegt Jena? (TV film)
1962 Affäre Blum (TV film)
1961 100 000 Dollar Belohnung (TV film)
1959 Am Tag, als der Regen kam

TV seriály

1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
Frühbesprechung (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1970 Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Nobile - Sieben Wochen auf dem Eis (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace