foto

Ivan Kříž

  • nar. 12.11.1922 (96 let)
    Osová Bítýška, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
1994 Na dvojce je Pavarotti (TV film)
Noční stráž (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
1989 Pozvání na zámek (TV film)
1967 Stud
1964 První den mého syna
1959 Velká samota
1957 Škola otců

TV seriály

1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bílá past (E07)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Já z toho budu mít smrt (TV film) - kniha
1967 Stud - kniha
1964 První den mého syna - kniha
1959 Velká samota - kniha
1957 Škola otců - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

1993 Zpráva o Ivanu Křížovi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace