foto

Džun'ja Ikeda

  • nar. 27.10.1992 (28 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna
2018 Digimon Adventure Tri. Bokura no mirai
Donten ni Warau
2017 Digimon Adventure Tri. 4
Digimon Adventure tri. Kyosei
Džinró game: Lovers
Garo: Kami no kiba
2016 Digimon Adventure tri. Kecui
Digimon Adventure tri. Kokuhaku
Gekidžóban Majestic Prince: Kakusei no idenši
2015 Digimon Adventure tri. Saikai
Litchi De hikari Club
2013 Kamen Rider × Super Sentai × Učú Keidži: Super hero taisen Z
Koisuru Haguruma
Messiah: Šikkoku no šó
Tokumei sentai Go-Busters vs Kaizoku sentai Gokaiger: The Movie
2012 Kaizoku Sentai Gokaija Tai Uchu Keiji Gyaban Za Mubi
Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen
2011 Inu no kubiwa to korokke to
Kaizoku Sentai Gokaiger the movie: Sora tobu júreisen
2008 Dive !!!
Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)

TV seriály

2019 Džikú tantei Ojuu: Óedo kagaku sósa (TV seriál)
Ensemble Stars! (TV seriál)
Kiseki (E24)
Dorjoku (E23)
Starlight Festival (E22)
další epizody (24)
2018 Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Koi wa ameagari no jó ni (TV seriál)
2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Ningjó Sašiči torimonočó (TV seriál)
2013 Garo: Jami o terasu mono (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Učú ni čiru hana (E24)
Alea iacta est (E23)
Operation Heaven's gate (E22)
další epizody (20)
2008 Saito San (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky