foto

Kazujuki Aidžima

  • nar. 30.11.1961 (57 let)
    Kumagaja, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 3 Nin no Nobunaga
2018 Arienasasugiru onna: Hikokunin Jošie
2017 Bublina
Bókjó
2016 Kokonocu no mado
Šokubucu zukan
2015 Hoshin (TV film)
Tošokan sensó: Book of Memories (TV film)
2014 Kiso orion (TV film)
2013 Itsudatsu (TV film)
Kenchô omotenashi ka
Kyôryû sensei (TV film)
Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
Tošokan sensó
2012 Asadora satsujin jiken (TV film)
Gekai Hatomura Šúgoró 9 (TV film)
Utahime
2011 Dog X Police
Furusato ~Musume no Tabidachi~ (TV film)
Ikon ari (TV film)
Saisei kjorjú (TV film)
Sutekina kanashibari
2010 18-ban Hole (TV film)
Hoshizuna no shima no chiisana tenshi: Mermaid's smile
X gêmu
2008 Five (TV film)
Kokuchi Sezu (TV film)
Sunshine Days
赤い霊柩車 聰明な殺意 (TV film)
2007 Kaijoken Musashi (TV film)
Kekkon sagishi (TV film)
Wada Akiko sacudžin džiken (TV film)
2006 Učóten hotel
2005 Hoshi ni natta shônen
Kunitori Monogatari (TV film)
2004 Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Itan no nacu (TV film)
Namahoso wa Tomaranai (TV film)
Shomuni Forever (TV film)
2002 Big Money
Trick: The Movie
2001 Ao to Shiro de Mizuiro (TV film)
2000 Yonimo kimyô na monogatari - Eiga no tokubetsu hen
1998 Shomuni Special 1 (TV film)
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
1996 Akai reikjúša 6: Konjakuša wa šiša (TV film)
1991 Juninin no yasashii nihonjin

TV seriály

2019 Atarašii ósama (TV seriál)
I Turn (TV seriál)
In Hand (TV seriál)
2018 Kioku (TV seriál)
2017 Eččan (TV seriál)
Eččan: šówa dame papa koi monogatari (TV seriál)
Good Morning Call -Our Campus Days- (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Toga no Hito (TV seriál)
2016 Desu nóto NEW GENERATION (TV seriál)
Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
Tokuyama Daigorô wo dare ga koroshitaka? (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Suképugóto (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Bitter Blood (TV seriál)
Cui no sumika (TV seriál)
Dai Tokyo Toi Bokkusu (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
Henšin (TV seriál)
Kabuka Boraku (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
Sera Zonbi (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Tókjó toi bokkusu (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Suitei Yuuzai (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
2010 Kjúkei no kója (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Jin (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Shakking ~ Zeni no Tatsujin (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Daisuki!! (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
Monster Parent (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
2007 Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Džundžó kirari (TV seriál)
Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Hyoheki (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
Sapuri (TV seriál)
2005 Fugoh Keiji (TV seriál)
Fukigen na Gene (TV seriál)
Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
Shinsengumi! (TV seriál)
2003 Egao no hósoku (TV seriál)
Marusa!! (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Double Score (TV seriál)
HR (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
2000 Jamato nadešiko (TV seriál)
Okuman Choja to Kekkon Suru Hoho (TV seriál)
Shomuni 2 (TV seriál)
Style! (TV seriál)
1999 Dokushin Seikatsu (TV seriál)
Kasóken no onna (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
News no onna (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
1997 Eve (TV seriál)
1996 Ai to wa keshite koukai shinaikoto (TV seriál)
Doku (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
Pure (TV seriál)
Ryoma ni Omakase! (TV seriál)
1995 Aishiteiru to itte kure (TV seriál)
Bokura ni Ai wo! (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace