foto

Céline Caussimon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Oui, šéfe!
Pirátská TV
2011 Le client (TV film)
2010 Klíč k minulosti
2008 État de manque (TV film)
2007 Monsieur Max (TV film)
Pán odnaproti (TV film)
2004 Pédale dure
2001 Les duettistes: Le môme (TV film)
1999 Pusa
1996 Chiens ne font pas des chats, Les (TV film)
Někdo to rád holky
1994 Eugénie Grandet (TV film)
Priez pour nous
1993 Tout ça... pour ça!
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
1987 Vera
1985 Blessure
Les nanas
1984 Retenez-moi... ou je fais un malheur!
1983 Y a-t-il un pirate sur l'antenne?

TV seriály

2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le Prix d'excellence (S07E05)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
1988 La valise en carton (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky