foto

Frédéric Papalia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Les vauriens (TV film)
2011 Republika dětí (TV film)
2008 Paříž 36
2007 Dětství
La paire de chaussures
Paní z Izieu (TV film)
Svobodná zóna
2005 Taková normální královská rodinka
2003 Ptačí chřipka (TV film)

TV seriály

2014 Une histoire, une urgence (TV seriál)
2013 Famille d'accueil (TV seriál)
Sauvageon (S11E08)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace