foto

Jérôme Paquatte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reset (TV film)
2015 Robin des bois, la véritable histoire
2014 Prêt à tout
2012 L'air de rien
La Mante religieuse
Les Kaïra
Stars 80
2010 Coup de chaleur (TV film)
De l'encre (TV film)
Diamants de la victoire, Les (TV film)
2009 Le Séminaire Caméra Café
RTT
Taupe 2, La (TV film)
Tellement proches
Temnota
2007 Můj život není romantická komedie
2005 Ruská ruleta
2004 Okrsek 13
1989 Le jour de congé

TV seriály

2014 Profil zločinu (TV seriál)
Ve jménu mého syna (S05E09)
2013 Dernier recours (TV seriál)
Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
2010 La commanderie (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
L'Esprit de Noël (S03E01)
2008 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2007 Sur le fil (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace