foto

Jiří Křenek

  • nar. 2.6.1933 (84 let)
    Velké Karlovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Evangelium podle Pastýřů (TV film)
1991 Digitální čas (TV film)
1989 Králíci nemají jména (TV film)
1985 Chalupa na spadnutí (TV film)
1984 Dovolená na úrovni (TV film)
Noc smaragdového měsíce
Skřivánek a sova (TV film)
1980 Noční expres (TV film)
Trnové pole
1977 Čas polomů a štěpů (TV film)
Měsíční údolí (TV film)
1975 Pláňata (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
1973 Nultý kilometr (TV film)
1970 Kateřina a její děti
1969 Zabitá neděle

TV seriály

1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Dobří chlapi (E02)
další epizody (4)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1992 Evangelium podle Pastýřů (TV film) - kniha
1985 Chalupa na spadnutí (TV film) - kniha
1984 Dovolená na úrovni (TV film) - kniha
Noc smaragdového měsíce - kniha
Skřivánek a sova (TV film) - kniha
1980 Trnové pole - kniha
1977 Měsíční údolí (TV film) - kniha
1975 Pláňata (TV film) - kniha
1970 Kateřina a její děti - kniha
1969 Zabitá neděle - kniha

TV seriály

1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál) - kniha
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál) - kniha
Režný chléb (E04) - kniha
Chomout (E03) - kniha
Dobří chlapi (E02) - kniha
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace