foto

Elric Covarel Garcia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Valse favorite
2011 Vzpoura
2010 Les Princes de la nuit
2009 Les Herbes folles
2005 Protocole 33
2003 Toutes les filles sont folles
2002 20, avenue Parmentier
1996 Coup de vice

TV seriály

2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Nature morte (S08E08)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Ciel de plomb (S04E08)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cloaca Maxima (S03E03)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Rien ne va plus (S02E09)
2005 Allo T où? (TV seriál)
Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
Oublier Paris (S01E05)
14 juillet (S01E04)
další epizody (6)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Dock 13 (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Juliino pokušení (S12E01)
2002 72 hodin (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace