foto

Philippe Napias

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 CVStreet: The Movie
2010 Camus (TV film)
Un balcon sur la mer
2007 Autopsy (TV film)
2005 Frappes interdites (TV film)

TV seriály

2015 Pátrací oddělení (TV seriál)
Les Loups (S09E09)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace