foto

Alexandre Fabre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dokážu tvou nevinu (TV film)
2005 Un coin d'Azur (TV film)
2001 De l'histoire ancienne
Zatracený otec
1998 Échappée, L' (TV film)
1992 Vie de Galilée, La (TV film)
1984 Insomnies de monsieur Plude (TV film)
Soudce
1983 Cap Canaille
1982 Secret des Andrônes, Le (TV film)
1981 La chèvre d'or (TV film)
Sang des Atrides, Le (TV film)
1980 Carton rouge, Le (TV film)
Journal d'une maison de correction
Mon cher Théo Van Gogh (TV film)
Retour à Marseille
So long, rêveuse (TV film)
1979 Roméo et Baucis (TV film)
1977 Mer promise, La (TV film)
1976 Le Plein de super
1975 Francouzská spojka 2
1943 Chèvre d'or, La

TV seriály

2004 Le proc (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Action Justice (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
1982 On sort ce soir (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Fortune des Rougon, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky