foto

Yves Favier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Passe-temps (TV film)
1986 Rodinné pouto
1982 Adios, Antoinette (TV film)
L'été ne reviendra plus (TV film)
Le château de l'Amaryllis (TV film)
1981 Avec la garde montante (TV film)
Roman du samedi: Mémoires de deux jeunes mariées, Le (TV film)
1980 Colline (TV film)
Le devine-vent (TV film)
Roman du samedi: Le coffre et le revenant (TV film)
So long, rêveuse (TV film)
Vénus d'Ille, La (TV film)
1975 Cigalon (TV film)
Deux mois d'un été (TV film)
1974 L'affaire Bernardi de Sigoyer (TV film)
Une mort comme la mienne (TV film)
1973 Fantasio (TV film)
Heureux Félix (TV film)

TV seriály

1980 Akce proti pašování (TV seriál)
La Fortune des Rougon (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Fol amour de Monsieur Mirabeau, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky