foto

Mičiko Namiki

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 B no sendžó
Les Miserables (TV film)
2014 Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
2011 Propose Kyodai (TV film)

TV seriály

2019 Motokare mania (TV seriál)
2017 Cecile no Mokuromi (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
2016 Basuke mo Koi mo, Shiteitai (TV seriál)
Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
2015 Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
2014 Wakamono-tači (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
2011 Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky