foto

Júsuke Išii

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 今日は渋谷で6時 (TV film)

TV seriály

2019 Busu no Hitomi ni Koishiteru 2019 (TV seriál)
Takane to Hana (TV seriál)
2017 Minšú no teki: Jo no naka, okašikunai desuka (TV seriál)
2016 Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
2015 Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Summer Nude (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Kekkon šinai (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
2009 Tokyo Dogs (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky