foto

Jacques Develay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Une mère sous influence (TV film)
2012 Bienvenue parmi nous
Tout est bon dans le cochon (TV film)
Velký Georges (TV film)
2011 Bouquet final (TV film)
2010 Když strach přichází (TV film)
Mensonges, Les (TV film)
Vidocq (TV film)
2005 Le caissier
2004 Enfant de l'aube, L' (TV film)
L'homme qui venait d'ailleurs (TV film)
Silence de la mer, Le (TV film)
2002 De la tête aux pieds

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Chouquette (S02E05)
Conversion (S02E04)
Haram (S02E03)
další epizody (4)
Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Jeune homme et la mort (S01E11)
2014 Loi de Barbara, La (TV seriál)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Osvobození (S05E07)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Tarif de nuit (S07E09)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Ciel de plomb (S04E08)
2008 Écrire pour un chanteur (TV seriál)
2007 Hôpital, L' (TV seriál)
Legenda o třech klíčích (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky