foto

Gérard Lacombe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 La petite fille en colère
1997 Un étrange héritage (TV film)
1996 Hercule & Sherlock
1995 Husar na střeše
1993 Parpaillon (TV film)
1992 Vie de Galilée, La (TV film)
1991 La Vénus à Lulu (TV film)
Strangers dans la nuit (TV film)
1984 Le matelot 512
1981 Ange, gardien (TV film)
1980 So long, rêveuse (TV film)
1978 Robert Macaire (TV film)
1973 Fantasio (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Zámek Oliviérů (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
1982 On sort ce soir (TV seriál)
1981 Vie fantastique des figures peintes, La (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
Les aventures de Thomas Gordon (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace