foto

Gilbert Mingeaud

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Baby Blues
1997 Madame Dubois - Hôtel Bellevue (TV film)
1988 Baby Blues
Mangeclous
1982 Le château de l'Amaryllis (TV film)
1981 Beau monde, Le (TV film)
Quatre femmes, quatre vies: La maison bleue (TV film)
Roman du samedi: Mémoires de deux jeunes mariées, Le (TV film)
1980 Retour à Marseille
So long, rêveuse (TV film)
1974 L'affaire Bernardi de Sigoyer (TV film)
1973 Heureux Félix (TV film)
L'étrange histoire d'une aboyeuse (TV film)
Muži

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 La scalata (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1980 Fortune des Rougon, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Les complices de l'aube (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky